TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA MEĐUNARODNOM SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

U četvrtak 23.februara u Beogradu se otvara Međunarodni sajam turizma na kom Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa svojim partnerima – suizlgačima iz gradova i opština u Vojvodini, nastupa tradicionalno, više od jedne decenije.
Na izlagačkom prostoru od približno 500 m2 u Hali 4 Beogradskog sajma, svoju bogatu ponudu predstaviće turističke organizacije i predstavnici opština i gradova iz Subotice, Šida, Rume, Stare Pazove, Inđije, Sremskih Karlovaca, Pećinaca, Iriga, Sremske Mitrovice, Novog Kneževca, Kanjiže, Sente, Bačke Topole, Malog Iđoša,Temerina, Vrbasa, Titela, Odžaka, Sečnja, Plandišta, Srbobrana, Pančeva, Bačke Palanke, Bača, Bačkog Petrovca, Sombora, Apatina, Kovačice, Bele Crkve, Srbobrana, Kovina, Žablja kao i banje Junaković i Kanjža, Kulturni centar ’’Đura Jakšić’’ iz Srpske Crnje i Specijalni rezervat prirode Zasavica.
Pored standardne turističke ponude, posetioci će imati prilike da se upoznaju sa prezentacijom brojnih manifestacija koje su sve popularnije kako u Vojvodini tako i u celoj zemlji, ručnim radovima, suvenirima, gastronomskom i vinskom ponudom…..
Sajam se ove godine održava pod sloganom „Uživajte na vreme!“, u šest izložbenih hala predstaviće se više od 1.100 izlagača iz 56 zemalja – Grčke, Egipta, Makedonije, Crne Gore, Hrvatske, Turske, Slovenije, Bugarske, ali i Indije, Mađarske, Tunisa, Nemačke…
Prvi put svoje turističke potencijale predstaviće Nacionalna turistička agencija Kine, sa sedištem u Budimpešti, a posetioci će imati priliku da upoznaju i regione Ruske Federacije. Ovogodišnji učesnici su najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori.
Zemlja partner 39. Sajma turizma je Crna Gora, destinacija koja zahvaljujući geografskom položaju i raskošnoj prirodi nudi raznovrsne mogućnosti za odmor i uživanje.
Ekskluzivne sajamske cene i popusti od 5 do 50 odsto odavno su postali tradicija beogradskog Sajma turizma. Izlagači su pripremili najrazličitije aranžmane – od onih prikladnih za porodična putovanja, putovanja za mlade, odlazaka na daleke destinacije, preko „first minute“ ponuda za letnji odmor, a tu su i dalje i aranžmani za tekuću zimsku sezonu, odmori i oporavak u banjama i na planinama, uvek aktuelni spa vikendi, egzotične destinacije, city break ponude i kongresna dešavanja.
Zahvaljujući kosmopolitskom duhu, Sajam turizma podjednako je privlačan i za poslovne posetioce i za najširu publiku.
U istom terminu održavaju se još tri srodne manifestacije – 13. Međunarodni sajam hotelsko-ugostiteljske opreme HORECA, 8. Međunarodni sajam vina BEOWINE i 13. Sajam suvenira „Posetite Srbiju“.
Servisne informacije: Sajam se za posetioce svakog dana otvara u 10 časova, jedino se razlikuje kraj radnog vremena – na dan otvaranja Sajam će raditi do 18 časova, drugog i trećeg dana sat duže – do 19 časova, a na dan završetka manifestacije hale će biti otvorene do 17 časova.
Cena pojedinačnih ulaznica je 300 dinara, a za grupne posete ulaznice koštaju 200 dinara. Parking se plaća 200 dinara na sat, saopštio je Beogradski sajam.


Označeno sa :
21. 02. 2017.

Kursna lista