TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U LJUBLJANI

Danas je u Ljubljani, na Gospodarskom rasztavišču, svečano otvoren 28. Međunarodni sajam turizma  i poslovna berza Natour Alpe Adria, najveći događaj za promociju turizma u Sloveniji.

Sajam je od prošle godine specijalizovan za ponudu zelenog i aktivnog turizma, a u sklopu programa se održava i poslovna berza Natour.

Nakon što je uručena nagrada Jakob – nagrada za turistički kvalitet i izvrsnost projektu “Geopark Karavanke“, na temu “Inovativni turistički programi za aktivni odmor u prirodnom okruženju“, sajam je svečano otvorio gospodin Zdravko Počivalšek, ministar za privredni razvoj i tehnologiju u Vladi Republike Slovenije.

sajam-ljubljana-2017 (11)

sajam-ljubljana-2017 (10)

Na sajmu učestvuje više 330 turističkih izlagača iz Slovenije, Bosne i Hercegovine, Srbije, Hrvatske, Makedonije, Italije, Albanije, Austrije, Mađarske, Češke, Slovačke, Nepala, Indije, Jordana i Tunisa.

Turistička organizacija Vojvodine nastupa na ovom sajmu, tradicionalno, više od 10 godina, zajedno sa suzlagačima iz vojvođanskih gradova i opština, od kojih su ove godine prisutne turističke organizacije Vršca, Novog Bečeja, Bele Crkve, Kovina, Bačke Palanke, Žablja, Iriga i Sremskih Karlovaca.

Sajam je posetio i gospodin Pavle Počuč, zamenik Pokrajinskog sekretara za privredu i turizam u Pokrajinskoj vladi.

sajam-ljubljana-2017 (3)

Na zajedničkom izlagačkom štandu koji se nalazi u Mramornoj dvorani, posetioci će moći da se upoznaju sa gastronomskom, vinskom, nautičkom, kulturnom, ciklo i ponudom kampova i plaža na vodama Vojvodine.

Sajam je otvoren, svaki dan do 19h i traje do subote, 04.februara.


Označeno sa :
01. 02. 2017.

Kursna lista