SOBE „VILA VRDNIK“ – Vrdnik

Adresa: Mikice Lesjaka 34, Vrdnik
Telefon: +381 (0)64 11 24 534

Vila Vrdnik raspolaže sa tri moderno uređene sobe, u kojima možete provesti prijatan odmor. Sve sobe su opremljeni tako da se osećate kao kod kuće, a ustvari uživate u odmoru u prirodi, prelepom pogledu, svežem vazduhu, daleko od svakodnevne gužve i obaveza.
Ako je ono što želite dubok san, šetnja kroz šumu, opuštanje sa dragim osobama ili pak potpuno sami, onda je banja Vrdnik pravo mesto za vas.
Sobe su opremljene tako da udovolje svim vašim zahtevima, što podrazumeva dnevni boravak sa televizorom, kablovskom, dvd uradjajem i kolekcijom filmova. Svaki apartman raspolaže komplet opremljenom mini kuhinjom, kupatilom, spavaćom sobom i balkonom. Takođe su vam na raspolaganju brojne dvorišne terase. Za vaš potpuniji ugođaj leti nudimo klimu, a zimi kvalitetno podno grejanje, tako da uživate u svim vremenskim prilikama.
Ukoliko u toku boravka želite da pripremite hranu za vaše prijatelje, na raspolaganju vam je letnjikovac, sa natkrovljenom terasom (trpezarijom), gde možete pripremati roštilj, talandaru, kotlić i druge kulinarske čarolije, a za one drugačije raspoložene nudimo “lenčarenje”, ispijanje kafe ili neki vid rekreacije uz prelepe zalaske sunca, na našoj prostranoj travnatoj terasi.
Preko puta naše vile Vrdnik, nalazi se luksuzan hotel, koji nudi najsavremenije spa tretmane, fizikalnu medicinu i rehabilitaciju.Za sve goste obezbeđen je parking prostor.

Sobe sa 3 (***)
3 sobe sa 6 ležaja
3/2
Objekat se izdaje tokom cele godine.
vila-izvor-vrdnik-1


05. 11. 2014.

Kursna lista