RANČ “PLATAN” – Vrdnik

Adresa: Oborac bb, Vrdnik
Telefon: +381 (0)22 466 970; +381 (0)63 580 201; +381 (0)65 24 66 970

Ovo je mesto za koje njegovi posetioci kažu da je nekako drugačije. Drugačije Vrdnik i Fruška Gora izgledaju odavde. Priroda je u ovom brdašcetu napravila pravi pravcati amfiteatar, na jednom i po hektaru Nacionalnog parka Fruška Gora i 280m nadmorske visine. Kao prirodno pozorište. Naravno, Banja Vrdnik i Fruška Gora igraju glavne role. Scenario piše svako za sebe, a Vrdnik i Fruška svoje uloge svaki put odigraju sjajno. Valjda je to razlog što mnogi, uporno od Vrdnika i Fruške Gore traže “bis”. A “Ranč Platan” se trudi da Vam obezbedi posebno mesto u prirodnoj loži, upravo zbog toga ako volite drugačije.

Ako se odlučite da proverite istinitost ovih navoda, “Ranč Platan” će Vam pružiti romantičan odmor ili vikend u apartmanu sa kaminom, mir i netaknutu prirodu, šetnju do Vrdničke kule, planinsko rekreativno jahanje, posetu fruškogorskim manastirima, kupanje u termalnoj vodi, bavljenje sportom, udisanje čistog vazduha ili ako jednostavno želite pobeći sa asfalta, i u tom slučaju se toplo preporučujemo.
U sastavu svake apartmanske kućice nalazi se soba sa kaminom, drvima i pomagalima za potpaljivanje i održavanje kamina, kuhinja, kupatilo, potkrovlje i terasa.
Čajna kuhinja je opremljena kompletnim priborom za jelo i opremom za pripremanje lakših obroka.
U kamin sobi se nalazi i pomoćni ležaj na razvlačenje dimenzija 190×180 cm.
Gostima je na raspolaganju i naša kućna kinoteka. U kamin sobi nalazi se kvalitetan flet TV, DVD plejer i radio prijemnik.
Svaka kućica je ukupne površine 40 m2.


25. 12. 2012.

Kursna lista