ЧАРДА “ЗЛАТНО ЗВОНЦЕ“ – Руменка

Адреса: Партизанска 108, Руменка
Телефон: +381 (0)21 62 16 999; +381 (0)63 863 32 65

Чарда ’’Златно звонце’’ налази се на магистралном путу Нови Сад – Врбас, на изласку из Руменке, са десне стране канала Дунав – Тиса – Дунав. Од Новог Сада удаљена је девет, а од Београда 90 километара. Услуга је на високом нивоу, храна обилна и надасве квалитетна па се и гости осећају веома пријатно.

На Чарди код Звонцета, увек се може појести одлична рибља чорба, све врсте речне рибе на роштиљу, било она свежа или тек скинута са дима.

У чарди Златно звонце често се организују пословни ручкови, рођендани, крштења, мање свадбе, разна дружења итд. Препознатљиве је по спољашности, летња и зимска башта су прича за себе.

Поред сале за пушаче, постоји и сала за непушаче! Локал прима стотинак гостију и обилује низом необичних ситница које плене пажњу посетиоца, који иако нису први пут овде, увек запажају нешто ново и неоткривено.

Уз чарду на великом плацу налази се ограђено дечије игралиште са низом занимљивих играчака за децу.. Са друге стране Чарде, оне која се наслања на канал ДТД, налази се неколико уређених писта за страствене риболовце.

„Када у Руменку дођеш роде, скоро сви путеви до чарде воде,

Десној обали канала пришла, као да је из бајке сишла.

Дошла да се са људима дружи,рибе и пића да им служи.

А рибе разне, по жељи свима,свеже као роса и оне са дима.“

Текст преузет са:http://turizaminfo.com/objekti/carda-zlatno-zvonce-rumenka-srbija/

 


Означено са :
08. 11. 2018.

Курсна листа