ČARDA “ZLATNO ZVONCE“ – Rumenka

Adresa: Partizanska 108, Rumenka
Telefon: +381 (0)21 62 16 999; +381 (0)63 863 32 65

Čarda ’’Zlatno zvonce’’ nalazi se na magistralnom putu Novi Sad – Vrbas, na izlasku iz Rumenke, sa desne strane kanala Dunav – Tisa – Dunav. Od Novog Sada udaljena je devet, a od Beograda 90 kilometara. Usluga je na visokom nivou, hrana obilna i nadasve kvalitetna pa se i gosti osećaju veoma prijatno.

Na Čardi kod Zvonceta, uvek se može pojesti odlična riblja čorba, sve vrste rečne ribe na roštilju, bilo ona sveža ili tek skinuta sa dima.

U čardi Zlatno zvonce često se organizuju poslovni ručkovi, rođendani, krštenja, manje svadbe, razna druženja itd. Prepoznatljive je po spoljašnosti, letnja i zimska bašta su priča za sebe.

Pored sale za pušače, postoji i sala za nepušače! Lokal prima stotinak gostiju i obiluje nizom neobičnih sitnica koje plene pažnju posetioca, koji iako nisu prvi put ovde, uvek zapažaju nešto novo i neotkriveno.

Uz čardu na velikom placu nalazi se ograđeno dečije igralište sa nizom zanimljivih igračaka za decu.. Sa druge strane Čarde, one koja se naslanja na kanal DTD, nalazi se nekoliko uređenih pista za strastvene ribolovce.

„Kada u Rumenku dođeš rode, skoro svi putevi do čarde vode,

Desnoj obali kanala prišla, kao da je iz bajke sišla.

Došla da se sa ljudima druži,ribe i pića da im služi.

A ribe razne, po želji svima,sveže kao rosa i one sa dima.“

Tekst preuzet sa:http://turizaminfo.com/objekti/carda-zlatno-zvonce-rumenka-srbija/

 


Označeno sa :
08. 11. 2018.

Kursna lista