CRYSTAL HOTEL & EVENT CENTER – Pećinci

Adresa: Oračko polje bb, Pećinci
Telefon: +381 (0)22 818 888, +381 (0)64 99 999 88

Crystal Hotel & Event Center je smešten u Pećincima koji okružuju sedam gradskih naselja – Beograd, Zemun, Stara Pazova, Ruma, Sremska Mitrovica, Šabac, Obrenovac i to ga činin idealnim za goste koje zanima obilazak grada. Međunarodni aerodrom “Nikola Tesla“ je udaljen svega 15 km od objekta. Blizina auto-puta E-70 Beograd – Zagreb (krak evropskog Koridora 10) čini, takođe veliku prednost. U okviru objekta je dostupan i besplatni parking za više od 250 vozila.

Crystal Hotel & Event Center sa enterijerom u kome dominiraju tople boje i prirodni materijali, poput čistog, punog drveta, kamena i zelenila, izdvojio se kao savršeno mesto gde ćete provesti Vama važne trenutke u životu – uživajući u luksuzu i posebnoj atmosferi, potvrđujući istinu da sve dobre stvari privlače upravo svojom specifičnom energijom, koju su u ovom slučaju mnogi prepoznali kao sebi blisku.

Za sve goste koji preferiraju kulturne znamenitosti istakli bismo blizinu muzeja hleba, etno kuća i pravoslavnih manastira širom Fruške gore.
Naš prirodni rezervat Obedska bara je idealno mesto za opuštanje i boravak u prirodi.


Označeno sa :
13. 02. 2018.

Kursna lista