CRYSTAL HOTEL & EVENT CENTER – Пећинци

Адреса: Орачко поље бб, Пећинци
Телефон: +381 (0)22 818 888, +381 (0)64 99 999 88

Crystal Hotel & Event Center је смештен у Пећинцима који окружују седам градских насеља – Београд, Земун, Стара Пазова, Рума, Сремска Митровица, Шабац, Обреновац и то га чинин идеалним за госте које занима обилазак града. Међународни аеродром “Никола Тесла“ је удаљен свега 15 км од објекта. Близина ауто-пута Е-70 Београд – Загреб (крак европског Коридора 10) чини, такође велику предност. У оквиру објекта је доступан и бесплатни паркинг за више од 250 возила.

Crystal Hotel & Event Center са ентеријером у коме доминирају топле боје и природни материјали, попут чистог, пуног дрвета, камена и зеленила, издвојио се као савршено место где ћете провести Вама важне тренутке у животу – уживајући у луксузу и посебној атмосфери, потврђујући истину да све добре ствари привлаче управо својом специфичном енергијом, коју су у овом случају многи препознали као себи блиску.

За све госте који преферирају културне знаменитости истакли бисмо близину музеја хлеба, етно кућа и православних манастира широм Фрушке горе.
Наш природни резерват Обедска бара је идеално место за опуштање и боравак у природи.


Означено са :
13. 02. 2018.

Курсна листа