GARNI HOTEL „VELIKI“ – Novi Sad

Adresa: Nikole Pašića 24, Novi Sad
Telefon: +381 (0)21 47 23 840, +381 (0)63 183 5454 fax: 381 (0)21 66 21 662
E-mail: info@veliki.rs

Garni Hotel „VELIKI“ smešten je u najužem centru Novog Sada, u Pašićevoj ulici, tik uz pešačku zonu. Uprkos lokaciji, hotel odlikuje mirnoća i rustični šarm arhitekture. Bez obzira da li u Novi Sad dolazite poslovno ili turistički, naš hotel je odlično mesto da odmorni započnete dan, organizujete sastanak, susret, krenete u provod ili provedete odmor.

Ulica Nikole Pašića je jedna od najstarijih ulica u Novom Sadu. Poznata je kao stara trgovačka ulica i prepuna je istorijskih znamenitosti, od kojih se posebno izdvajaju značajem i arhitekturom: Vladičin Dvor, Saborna Crkva, Matica Srpska, Srpska Akademija Nauka i Umetnosti i druge. Posebna odlika hotela je naša zgrada, koja ponosno stoji na istom mestu još od prvih godina XIX veka. Naš hotel pruža jedinstvenu mogućnost da u Novom Sadu provedete noć u objektu veličanstvene arhitekture i istorije, koji je pod protekcijom Zavoda za zaštitu spomenika i koji uživa status istorijske i kulturne znamenitosti. Za zgradu je veoma specifičan i najstariji kotni kamen u Novom Sadu koji datira čak iz 1801. godine.

Smeštajne kapacitete čini 9 soba i 6 apartmana, od čega su svi nedavno renovirani i moderno opremljeni, a pružaju mogućnost smeštaja za oko 40 osoba.

Sve naše sobe poseduju: LCD TV, mini bar, klimu, besplatni bežični internet itd. Svi naše apartmane čine dve prostorije. U dnevnom boravku se nalaze ležajevi za dve ili tri osobe, a u spavaćoj sobi i krevet sa francuskim ležajem. Sadrže i zasebno kupatilo sa kadom ili tuš kabinom, čajnu kuhinju, LCD TV, besplatan bežični internet, mini bar, klima uređaj, telefon sa slobodnom linijom itd.

U okviru našeg hotel nalazi se i poslovni centar, koji karakteriše rustični ambijent višenamenske konferencijske sale površine 50 metara kvadratnih. Predstavlja idealno mesto za organizaciju poslovnih treninga, konferencija, izložbi, radnih sastanaka, koktela i sličnih poslovnih aktivnosti. Klimatizovan prostor opremljen najmodernijom audio-vizuelnom opremom ističe se originalnošću i dizajnom. Sala je opremljena savremenim ozvučenjem, projektorom i platnom, LCD TV -om, bežičnom internet mrežom, dnevnim svetlom kao i dobrom svetlosnom izolacijom u vreme projekcija.

U okviru našeg hotela radii kafe restoran „Veliki“. Naša kuhinja je pod kulinarskim uticajem nemačke (austrijske), mađarske, slovačke i srpske kuhinje. Želja nam je da ponudimo vojvođanski tj. austro-ugarsko-slovačko-srpski koncept hrane. Pripremamo recepte naših baka na moderniji način prezentovane, uz dobro vino i prijatnu atmosferu. Ponuda restorana “Veliki” kreće se od laganih salata, preko kremastih potaža i raznolikih jela od mesa, do skoro zaboravljenih ali veoma ukusnih deserata. Sva jela su brižljivo pripremljena od posebno biranih svežih namirnica. U restoranu “Veliki” uživaćete u dobroj hrani, dobrom vinu, prijatnoj, laganoj muzici i jedinstvenom ambijentu.

 


09. 01. 2013.

Kursna lista