KAFE BAR & HOSTEL „ROOKIES“ – Novi Sad

Adresa: Jevrejska 13, Novi Sad
Telefon: +381 (0)21 66 21 889, +381 (0)64 13 09 914

Hostel & kafe bar Rookies je smešten u samom centu Novog Sada u Jevrejskoj ulici koja je jedna od najstarijih ulica u gradu i blizu svih glavnih turističkih atrakcija, šoping centra, restorana, barova i odličnog noćnog provoda. Zbog veoma zanimljive i bogate istorije, kao i svog značajnog doprinosa čitavom ambijentu Novog Sada, ova ulica i danas ostavlja neodoljivo snažan utisak na sve one koji poslom ili zadovoljstvom prolaze kroz senke njenih skladnih građevina.

Hostel & kafe bar Rookies nalazi se u pasazu broj 13 odmah pored Sinagoge i izolovan je od gradske buke tako da će vas boravak biti i pravi odmor u strogom centru grada.
Hostel se nalazi u blizini svih vaznijih institucija u gradu i peške se veoma brzo stiže (Zmaj Jovina i Dunavska ulica – 2 min, SPC Vojvodina – 7 min, autobuska stanica – 10min, Srpsko Narodno Pozorište – 1 min, Novosadski Sajam – 10 min, Petrovaradinska tvrđava – 15 min).

Ako želite da otkrijete gostoprimstvo Novog Sada, čari noćnog života, bogatu istoriju i ljubazne žitelje hostel & kafe bar Rookies je najbolja početna pozicija.

Naša recepcija je otvorena od 9 – 23h i veoma smo fleksibilni sa vremenom odjavljivanja ako nemamo novih gostiju narednog dana.
Naša lokacija, smeštaj i atmosfera garantuju vam nezaboravno vreme provedeno u Novom Sadu!!!

 


22. 01. 2013.

Kursna lista