KAMPING ŠATORIŠTE „SOSUL“ – Sombor

Adresa: Venac Petrove Gore 23, Sombor
Telefon: +381 (0)25 426 274, +381 (0)65 24 26 274

Porodično kamping odmorište smešteno je u neposrednoj blizini Sombora – oko 3km od centra grada i oko 700m od puta Sombor – Novi Sad i Sombor – Apatin, u blizini Velikog bačkog kanala. Prostrani kamp, sa oko 100 kamping parcela, je idealno mesto za odmor, rekreaciju i uživanje a do njega vodi uređena biciklistička staza smeštena u stogodišnji drvored Celtisa.
Ovaj kamp nudi odmor na lepo uređenom travnjaku i hortikulturalno sređenoj okolini uz mnogobrojne sadržaje – teniski teren, bazen sa slanom vodom, mini teretana, finska sauna za 4 osobe, sanitarni čvor sa kabinama za tuširanje, mašine za pranje i sušenje veša, korišćenje frižidera, štednjaka, Wi-Fi, recepcija sa prostorom za obedovanje, terasa sa tendama, stolovima i klupama. Prostor kampa je kompletno osvetljen i ima video nadzor, parking i natkriveni prostor za smeštanje bicikala i motocikala. Kućni ljubimci su dozvoljeni.
Postoji mogućnosti pranja prevoznih sredstava, punjenja baterija mobilnih telefona, kompjutera, tableta i sl. u slučaju potrebe, postoji mogućnost ekspresnog servisa i popravke bicikala u servisima sa kojima kamp ima ugovore, po važećim cenovnicima servisa.

Fotografije preuzete sa http://satoristesosul.com/photos.php


Označeno sa :
05. 01. 2017.

Kursna lista