KONGRESNI CENTAR „CEPTOR“ – Andrevlje

Adresa: Poštanski fah 23, Potes Kapela, Andrevlje
Telefon: +381 (0)21 48 02 400

Centar nudi više opcija smeštaja posetiocima. Sve sobe su komforne i poseduju: mini bar, televizor, telefon, radni sto, internet konekciju, sef i terasu sa predivnim pogledom na šumu. Centar raspolaže sa 31 smeštajnom jedinicom sa 55 ležaja u jednokrevetnim, dvokrevetnim i trokrevetnim sobama, apartmanima i poluapartmanima. Na najvišem nivou u ponudi se nalaze naši apartmani, sa odvojenim delom za odmor i dnevni boravak. Pored apartmana, gostima su na raspolaganju i jednokrevente i dvokrevetne sobe, kao i sobe sa francuskim ležajem.

CePTOR ima restoran, koji je na raspolaganju široj javnosti. Meni je baziran na lokalnoj kuhinji. Uz veliki broj jela, u ponudi se može naći i veći broj kvalitetnih lokalnih vina. Fruška gora je poznata po vinogradarstvu. Najpoznatija vina koja se mogu naći na vinskoj listi centra su fruškogorski i rajnski rizling, župljanka, traminac, frankovka, plemenka, portogizer i sofisticirani aromatizovani bermet koji je bio i na vinskoj karti Titanika. Kapacitet restorana je 90 mesta. U okviru restorana se nalazi i prostrana terasa, smeštena na proplanku usred netaknute šume Nacionalnog parka Fruška gora. Terasa može da smesti 200 osoba.

U okviru Centra se nalazi kongresna sala, koja može da smesti 120 učesnika. Sala je idealno mesto za održavanje konvencija, seminara, konferencija i predavanja, a opremljena je vrhunskim savremenim multimedijskim sistemom, kako bi omogućiila najviši nivo kvaliteta prezentacija. Ugodan bar je smešten na ulazu u salu i na raspolaganju je učesnicima tokom pauza. U okviru centra se takođe nalaze i tri konferencijske sale. Modernog enterijera, sve su opremljene konferencijskim stolovima, udobnim stolicama i najsavremenijim audio i projekcionim sistemima. Sale predstavljaju savršenu lokaciju za održavanje poslovnih sastanaka i prezentacije namenjene manjim grupama slušalaca.


10. 10. 2016.

Kursna lista