KUĆA ZA ODMOR “VILA A’STORIA“ – Ruma

Adresa: Svetozara Markovića, Ruma
Telefon: +381 (0)22 477 111, +381 (0)63 521 566

Kuća za odmor „Vila A’storia“ je smeštena u Rumi, u naselju „Breg“. Vlasništvo je „Destilerije Petrović“, koja se bavi proizvodnjom vrhunskih voćnih rakija pod imenom „A’storia“, po kojoj je vila i dobila ime.
Udaljena je 1km od centra grada i 3km od izletišta Borkovac. Naselje „Breg“ je poznato kao mesto održavanja čuvenog rumskog vašara, koji se već više od 250 godina održava svakog trećeg dana u mesecu.
Kuća je izgrađena 1936.godine a adaptirana u više navrata – od kraja 80-tih godina do danas. Ima dnevnu i spavaću sobu, kuhinju sa trpezarijom, predsoblje i kupatilo, ukupne površine 80m2. Idealna je za boravak četvoročlane porodice.
Dvorište kuće se prostire na površini od 10 ari. Uz prostor za igru dece, više mesta za sedenje u dvorištu i mogućnost pripremanja kotlića i roštilja, ceo prostor je pođednako prilagođen za decu i odrasle.
Takođe, „Vila A’storia“ je gotovo idealna za boravak poslovnih ljudi – kako za odmor i opuštanje, tako i za promocije, sastanke i celodnevne proslave sa zaposlenima i saradnicima.
Na raspolaganju su kablovska TV (IPTV), računar, Internet, DVD, WI-FI.

„Destilerija Petrović“ osnovana je 1.septembra 2011.godine. Od početka imamo jasnu viziju: stvaranje brenda „A’storia“ – vrhunske voćne rakije koja će postati sinonim za najkvalitetniju srpsku prirodnu rakiju proizvedenu u zanatskom tipu proizvodnje.
Odlučili smo se za rakije sa izraženom aromom, proizvedene na tradicionalan način – destilacijom na bakarnom kazanu uz obavezno prepicanje (redestilaciju). Pod brendom „A’storia“ mogu da se nađu rakije ocenjene isključivo najvišim ocenama – niži kvalitet od toga ne želimo da nudimo na tržištu.
Iz ovog razloga, svaka boca naše rakije je obeležena serijskim brojem i godinom proizvodnje i za svaku originalno punjenu bocu smo lično odgovorni. Rakija „A’storia“ je namenjena ljudima koji znaju šta je kvalitet i ne pristaju na osrednjost.
Zato je naš slogan: „Samo za odabrane…“


Označeno sa :
24. 03. 2016.

Kursna lista