KUĆNA RADINOST “KREATIVA” – Banstol

Adresa: Vikend naselje bb Banstol, Čortanovci
Telefon: +381 (0)65 23 10 957, +381 (0)62 83 55 236

Nalazimo se na padinama Fruške gore u vinskom Sremu koji nam daje dodatnu inspiraciju za rad. Dragi posetioci, na našim stranicama možete pronaći sve informacije o nama i našem radu kojim se bavimo i pogledati naše zadnje radove.

Kućna Radinost “Kreativa” već duži niz godina bavi se očuvanjem tradicije te izradom replika tradicionalnih ručnih radova, opremanjem salaša, etno kuća, etno restorana te snabdevanjem butika zavesa u našem okruženju.

Naš asortiman se sastoji od zavesa, nadstoljnjaka, čipki, odevnih predmeta, peškira, posteljine i još mnogo toga zavisno od želje kupaca. Sve artikle isključivo radimo na prirodnim materijalima pamuk, lan i svila. Za izradu naših proizvoda koristi se tehnika mašinske slinge, mašinskog i ručnog veza zavisno od želje kupca. Pri odabiru i kreaciji vezova koriste se motivi starih ručnih radova sačuvanih od zaborava zahvaljujući našim bakama.

S obzirom da se naše poslovanje zasniva “od ideje do realizacije”, pored izrade i prodaje naših proizvoda vršimo i niz usluga, merenje prozora, osmišljavanje i izrada proizvoda uz konsultacije sa vama i vašim zeljama i prema funkcionalnim i estetskim potrebama. Izrada proizvoda po prihvaćenom projektu, isporuka i postavljanje.

Pored prodaje naših proizvoda tu je i niz usluga: merenje prozora, osmišljavanje i izrada proizvoda (zavesa, drapera) prema funkcionalnim i estetskim potrebama datog proizvoda, izrada proizvoda po prihvaćenom projektu, isporuka i postavljanje.


Označeno sa :
30. 08. 2016.

Kursna lista