МАЂАРСКО-СРПСКИ ПОСЛОВНО-ТУРИСТИЧКИ ФОРУМ

У организацији Привредне коморе Војводине (ПКВ) и Привредне коморе жупаније Чонград, 01.09.2017 у Градској кући у Сегедину одржан je Мађарско-српски пословно-туристички форум.

Војвођанску делегацију предвођену ПКВ чине представници Туристичке организације Војводине, туристичких организација локалних самоуправа, локалних самоуправа, туристичких агенција, смештајних капацитета, винара и салашара и ЈП за управљање путничким пристаништем и марином „Апатин“.

У оквиру Пословног форума, представници туристичке привреде Војводине презентовали су своју понуду усменим презентацијама и видео спотовима, уз учешће градског хора „Чуперак“ из Кикинде и дегустацијом традиционалних војвођанских производа. У наставку су одржани Б2Б разговори српских и мађарских компанија туристичке делатности.

Наредног дана  програм форума настављен је студијском посетом и обиласком туристичких предузећа, хотела и комплекса апартмана у Сегедину и његовој околини, где су се представници туристичке привреде Војводине упознали са примерима најбоље праксе туристичке делатности жупаније Чонград као и посетом највећем музеју на отвореном у овом делу Европе, Опустасер.


Означено са :
04. 09. 2017.

Курсна листа