MAĐARSKO-SRPSKI POSLOVNO-TURISTIČKI FORUM

U organizaciji Privredne komore Vojvodine (PKV) i Privredne komore županije Čongrad, 01.09.2017 u Gradskoj kući u Segedinu održan je Mađarsko-srpski poslovno-turistički forum.

Vojvođansku delegaciju predvođenu PKV čine predstavnici Turističke organizacije Vojvodine, turističkih organizacija lokalnih samouprava, lokalnih samouprava, turističkih agencija, smeštajnih kapaciteta, vinara i salašara i JP za upravljanje putničkim pristaništem i marinom „Apatin“.

U okviru Poslovnog foruma, predstavnici turističke privrede Vojvodine prezentovali su svoju ponudu usmenim prezentacijama i video spotovima, uz učešće gradskog hora „Čuperak“ iz Kikinde i degustacijom tradicionalnih vojvođanskih proizvoda. U nastavku su održani B2B razgovori srpskih i mađarskih kompanija turističke delatnosti.

Narednog dana  program foruma nastavljen je studijskom posetom i obilaskom turističkih preduzeća, hotela i kompleksa apartmana u Segedinu i njegovoj okolini, gde su se predstavnici turističke privrede Vojvodine upoznali sa primerima najbolje prakse turističke delatnosti županije Čongrad kao i posetom najvećem muzeju na otvorenom u ovom delu Evrope, Opustaser.


Označeno sa :
04. 09. 2017.

Kursna lista