MOTEL I RESTORAN „VULIN“ – Ruma

Adresa: Vladimira Nazora 86d, Ruma
Telefon: +381 (0)22 474 264

Motel i restoran „Vulin“ sagrađen je i otvoren pre 15-ak godina. Nalazi se na samom ulasku u Rumu, u blizini autoputa Beograd-Zagreb. Ovo bajkovito zdanje, opasano zelenilom i ružičnjakom, danonoćno mami poglede slučajnih i namernih putnika i prolaznika. Motel Vulin je jedinstveno mesto koje predstavlja svojevrstan spoj poslovnosti, tradicionalnih vrednosti i gostoprimljivosti. Ambijent odiše komforom, prijatnošću i šarmom koji goste ne ostavlja ravnodušnim.

Motel & restoran „Vulin“ u ponudi ima četiri luksuzna apartmana koja se, po rečima zaposlenih, najčešće iznajmljuju, odnosno biraju po omiljenoj boji i trenutnom raspoloženju. Te tako, gosti mogu boraviti u: azzuro, pink, royal ili sunset apartmanu. Svaki od njih sadrži: klimu, TV-sat, mini bar, telefon, internet i luksuzno opremljeno kupatilo. Smeštajni kapacitet upotpunjuje i šest dvokrevetnih soba.

Kapacitet restorana ovog ugostiteljskog objekta je 300 mesta, smeštenih u dve sale. Restoran je pogodan za organizovanje svih vrsta proslava (svadbe, mature, godišnjice, kokteli), seminara kao i svakodnevnih poslovnih ručkova. Može se pohvaliti raznovrsnim menijem, odnosno bogatom domaćom kuhinjom, iz koje sa sa ponosom izdvajaju specijaliteti od teletine kao i sve vrste pečenja ispod sača i sa ražnja.


21. 12. 2012.

Kursna lista