“DANI VOJVODINE” PO PRVI PUT NA ZLATIBORU

U četvrtak, 10. avgusta, po prvi put na Zlatiboru, Turistička organizacija Vojvodine organizuje manifestaciju “Dani Vojvodine”. Ova manifestacija je jedna u nizu, i predstavlja nastavak promotivne kampanje Turističke organizacije Vojvodine u Srbiji, i regionu, a biće realizovana uz svesrdnu pomoć Privredne komore Vojvodine i u saradnji sa Turističkom organizacijom Zlatibora.

Zlatiborcima i gostima Zlatibora, predstaviće se bogatstvo dinamične ravnice, pa će se tako na Kraljevom trgu, od 18 do 22 časa, predstaviti turistička ponuda grada Novog Sada, Subotice i Vršca, opštine Sremski Karlovci, Temerin, Kovin i Pećinci, zatim Privredna komora Vojvodine sa vinarijama „Deurić“ iz Male Remete, „Kosović“ iz Sremskih Karlovaca i „Tri međe i oblak“ iz Neština. Od 19 časova posetioci će moći da uživaju u autentičnim zvucima tamburaškog orkestra “Besane noći”.

Pozivamo vas da upoznate Novi Sad, grad sa dve titule, Omladinska prestonica Evrope 2019. i Evropska prestonica kulture 2021. godine. Prošetajte Fruškom gorom i udahnite duhovnost Vojvodine. Divite se secesiji Subotice i Palića i probajte vršačka vina. Pozivamo vas da dođete, upoznate i doživite Vojvodinu!

Dobro došli!


Označeno sa :
08. 08. 2017.

Kursna lista