OSMOMARTOVSKA DAROTEKA 2017. U SREMSKOJ MITROVICI

Međunarodni prodajni etno-eko sajam „Osmomartovska daroteka 2017“ će se održati od 06 – 08.03.2017. u Sremskoj Mitrovici u pešačkoj zoni, na Trgu Ćire Milekića, od 09:00 do 18:00 časova.Manifestaciju organizuje Klaster “Sveti Dimitirije”.
Manifestacija je međunarodnog karaktera, u okviru projekta prekograničnog regiona Drina-Sava, stoga se očekuju kako domaći tako i učesnici iz okruženja.

Regionalna manifestacija „Osmomartovska daroteka 2017“ je podržana od Stalne radne grupe za regionalni ruralni razvoj (SWG) u Jugoistočnoj Evropi u okviru Projekta „Podrška regionalnoj saradnji i izbalansiranom teritorijalnom razvoju zemalja Zapadnog Balkana u procesu približavanja evropskim integracijama“ uz finansijsku pomoć Evropske Unije.

Manifestacija je izložbeno – prodajnog karaktera, a tokom prvog dana će se, u zgradi Opštine grada Sremska Mitrovica sala 4, održati okrugli sto na temu „Jačanje turističkog prometa u lokalnim sredinama“ sa početkom u 13h. Na okruglom stolu će učestvovati predstavnici turističkih organizacija, nevladinih organizacija, turističkih agencija, pružaoci turističkih usluga, proizvođači tradicionalnih proizvoda i rukotvorina i druge zainteresovane strane.

U prilogu je pozivnica za učešće na okruglom stolu.

PRIJAVA OKRUGLI STO OSMOMARTOVSKA DAROTEKA 2017


Označeno sa :
28. 02. 2017.

Kursna lista