POZIV ZA UČEŠĆE NA EDUKATIVNOJ RADIONICI

Edukativna radionica pod nazivom „Obuka za seoska domaćinstva, druge ponuđače usluga i poljoprivredne proizvođače u ruralnom turizmu o mogućnosti razvoja agroturizma“ održaće se 8. juna 2018. godine (petak) na vinskom salašu „Vindulo“ u Temerinu, a u okviru manifestacije „Prosto k’o pasulj“.

Ciljne grupe koje su obuhvaćene edukacijama su pre svega seoska domaćinstva koja se bave turizmom kao i ona koja to tek žele, mladi koji žele da se uključe u turističku delatnost, ali i svi oni koji se ovom delatnošću već bave: zaposleni u turističkim organizacijama, seoska domaćinstva i registrovana poljoprivredna gazdinstva.

Nosioci aktivnosti na edukaciji su Turistička organizacija opštine Temerin i Privredno društvo za konsalting u turizmu „Futurizam“. Predavači predstavljaju stručan tim konsultanata iz različitih oblasti integrisanih i usmerenih na seoski turizam.

Ukoliko ste zainteresovani možete da se prijavite putem telefona 021/844-655 ili mejla temturorg@hotmail.com, ili da dođete lično u kancelarije TOO Temerin, Novosadska 352 (pored katoličke crkve). Želja organizatora je da se na jednom mestu okupe svi važniji turistički delatnici iz naše opštine, radi unapređenja svog poslovanja i razmene iskustava, ali i početnici, kako bi dobili sve neophodne smernice za bavljenje ovom delatnošću.

Ukoliko ste zainteresovani da učestvujete, potrebno je da popunite prijavni list, jer je broj polaznika za edukaciju ograničen. Prijave su moguće najkasnije do 4. juna (ponedeljak).

Prijavni list i agenda se nalaze u prilogu.

PRIJAVNI LIST edukacija Vindulo 2018


Označeno sa :
23. 05. 2018.

Kursna lista