PREDSTAVLJENA TURISTIČKA PONUDA VOJVODINE NA SAJMU U ISTANBULU

Turistička organizacija Vojvodine je , na juče završenom sajmu EMITT 2018. u Istanbulu, predstavila turističku ponudu naše pokrajine.

Na izložbenom prostoru koji je obezbedile Turistička organizacija Beograda, predstavile su se i turističke organizacija Srbije, Novog Pazara, Republike Srpske kao i 15 hotela i turističkih agencija.

Broj turista iz Turske je u konstantnom porastu u našoj zemlji a to se posebno odnosi na Beograd, gde je njihov porast na godišnjem nivou od 20%.

Ovo je bio pokušaj da turoperatere, agencije i posetioce zainteresujemo da svoju posetu našoj zemlji prošire i na Vojvodinu i na tu temu uspostavljeni su brojni kontakti.

Turistička organizacija Vojvodine predstavila je sve segmente turističke ponude Vojvodine sa naglaskom na kulturni, aktivni, salašarski, vinski turizam a predstavljeno je izdanje sa turističkim programima za kratka putovanja po Vojvodini koje bi većini turoperatera i agencija služila kao osnova za uspostavljanje saradnje i organizaciju konkretnih programa i putovanja.

Sajam EMITT u Istanbulu, zasigurno je jedan od najvećih sajmova na Balkanu i ove godine okupio je na prostoru od 60 000 kvadratnih metara, 1065 izlagača iz 105 zemalja sveta.


Označeno sa :
29. 01. 2018.

Kursna lista