RADIONICE „IZRADA I UPRAVLJANJE PROJEKTIMA EVROPSKE UNIJE“

Edukativni radionice su deo projekta koji je pokrenula Turistička organizacija Vojvodine, a kao izvršilac angažovana je kompanija Futurizam doo iz Novog Sada. Edukacija se realizuje na osnovu potreba opština na teritoriji Vojvodine i turističkih organizacija za apliciranje na fondove Evropske Unije.
Cilj edukacije je pružanje svih relevantnih informacija polaznicima o bespovratnim sredstvima i načinu funkcionisanja EU fondova, edukacija polaznika za samostalnu izradu projektne dokumentacije za EU fondove, kao i planiranje i pripremu budžeta na EU projektima.
Kome je edukacija namenjena?
Edukacija je usmerena ka lokalnim turističkim organizacijama, udruženjima građana koja imaju želju da apliciraju na EU fondove, lokalnoj samoupravi za realizaciju različitih projektnih aktivnosti koje su komplementarne sa pozivima iz EU fondova, kao i drugim zainteresovanim licima.
Raspored radionica:
1. Bačka Palanka, četvrtak, 23.11. (za južnu i srednju Bačku), Žarka Zrenjanina 43 (Zgrada komiteta) sa početkom u 10h
2. Zrenjanin, petak, 24.11. (za južni i srednji Banat), u Gradskoj kući, Trg Slobode 10, Zrenjanin u sali br.101 sa početkom u 10h
3. Ruma, sreda, 29.11. (za istočni Srem), u konferencijskoj sali Kulturnog centra „Brana Crnčević“ u Rumi, sa početkom u 10h
4. Šid, četvrtak, 30.11. (za zapadni Srem) , u cali Narodne biblioteke „Simeon Piščević“, Petra Kočića 1, Šid, sa početkom u 10h.
5. Kikinda – 05.12. (za severni Banat), u konferencijskij sali Centra za stručno usavršavanje u Kikindi, ulica Nemanjina br.23,  sa početkom u 10h.

6. Bečej – vreme i mesto naknadno

Fotografija preuzeta sa http://rtv.rs/sr_ci/politika/srbiji-nedostaje-strucnjaka-za-evrointegracije_838714.html


Označeno sa :
15. 11. 2017.

Kursna lista