TO VRŠAC NA SAJMU U BEOGRADU

Turistička organizacija Grada Vršca, predstavlja ponudu našeg grada na 40. Međunarodnom Sajmu turizma u Beogradu od 22 -25. februara.

Beogradski Sajam turizma okuplja preko 1100 izlagača iz 56 zemalja i predstavlja veliku šansu za promociju našeg grada. Ovaj Sajam spada među najuspešnije manifestacije u zemlji i regionu, između ostalog, jer samo putovanja imaju tu neodoljivu privlačnost za sve ljude na planeti. Vršac će se na Sajmu predstaviti sa brojnim turističkim programima za dolazak gostiju tokom čitave godine.

U fokusu naše ovogodišnje Sajamske prezentacije je trinaesti od redu „Vinofest“, festival vina koji će ove godine biti održan 16 i 17 marta u hotelu Srbija u Vršcu.

Vinofest slavi vinogradarsku tradijciju našeg grada. Naš grad je izgradio svoj imidž kao vinska destinacija sa mnoštvom raznovrsne ponude koja svakom turisti pruža bogat sadržaj i nezaboravne trenutke. Promocija „Vinofesta“ – manifestaće biti održana na štandu TO Vršac u subotu, 24. februara od 14:00 do 15:00 časova, uz degustaciju vršačkih vina, tamburaše i vinsku besedu viteza  Banatskog vinskog reda „Sv Teodor“  g-dina Nikole Cuculja.

Od preostalih pripremljenih atraktivnih sadržaja na našem štandu izdavajamo:

  • U petak, 23.februara u 14h časova biće organizovana promocija Kamarad piva, vršačkog brenda po Češkoj recepturi, vodom sa Vršačkih planina.
  • U nedelju, 25. februara od 10 do 12 časova promovišemo festival moderne elektronske muzike „Way of Life“. Ovaj internacionalni festival okuplja veliki broj ljubitelja elektronskog zvuka u selu Straža, u netaknutoj prirodi na reci Karaš tokom leta.

Pozivamo sve zainteresovane da nas posete u Hali 4 Beogradskog Sajma.

„  VREME  JE ZA VINO“!


Označeno sa :
13. 02. 2018.

Kursna lista