TURISTIČKA ORGANIZACIJA NA SAJMU „COTTM“ U PEKINGU

Turistička organizacija Vojvodine predstaviće svoju ponudu na sajmu turizma „COTTM“  (China Outbound Travel & Tourism Market) koji se održava u periodu od 16-18. aprila u Pekingu.

Turistička organizacija Vojvodine, uz podršku Pokrajinske vlade i Razvojne agencije Vojvodine, učestvuje na sajmu u Pekingu sa osam gradova koji će imati priliku da predstave svoju ponudu kineskom tržištu, a to su Novi Sad, Subotica, Zrenjanin, Kikinda, Vršac, Sremska Mitrovica, Pančevo i Sombor.

Agencijama i posetiocima biće prezentovana ponuda aktivnog, kulturnog, gastronomskog i etno  turizma Vojvodine kao i najnoviji katalog turističkih putovanja po Vojvodini sa mogućnošću organizovanja dvodnevnih i trodnevnih tura za turiste iz Kine koji dolaze da posete Beograd i druge delove naše zemlje.

Nakon završetka sajma, 19.04. u saradnji sa Turističkom organizacijom Srbije i Turističkom organizacijom Beograda organizovana je prezentacija Turističke organizacije Vojvodine sa kineskom avio kompanijom „Hainan airlines“ gde će posetioci imati priliku da osvoje nagradne vaučere za boravak u nekim od navedenih osam gradova u Vojvodini.

 


Označeno sa :
13. 04. 2018.

Kursna lista