TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U BEOGRADU

U Beogradu se u periodu od 22. – 25.februara održava 40.Međunarodni sajam turizma na kojem tradicionalno učestvuje i Turistička organizacija Vojvodine zajedno sa svojim brojnim partnerima i suizlagačima.

Uz promociju najnovijih trendova i zbivanja u međunarodnoj turističkoj industriji Sajam turizma u Beogradu već četiri decenije otvara nove perspektive u razvoju turističkog biznisa.

Kao moderan evropski komercijalni sajam, Sajam turizma je zaštitni znak Beogradskog sajma, mesto koje svake godine poseti više od 75 hiljada ljudi zainteresovanih za putovanja, a javnost i posetici prema manifestaciji kao nezamenljivom turističkom događaju, neguju specijalan odnos.

Jedna od najuspešnijih manifestacija u zemlji i regionu objedinjuje i promoviše sve grane turističke privrede, organizujući istovremeno i 9. Međunarodni sajam vina Beowine, 14. Međunarodni sajam hotelsko ugostiteljske opreme HORECA – Oprema i 14. Sajam suvenira.

U hali 4 Beogradskog sajma, na izložbenom prostoru od 400 m2 tokom četiri dana trajanja ove najveće turističke sajamske manifestacije u jugoistočnoj Evropi, predstaviće se turističke organizacije iz Subotice, Bele Crkve, Kovina, Temerina, Sremske Mitrovice, Pećinaca, Rume, Inđije, Stare Pazove, Sremskih Karlovca, Šida, Beočina, Zrenjanina, Bačkog Petrovca, Bača, Bačke Palanke, Kovačice, Sečnja, Nove Crnje, Plandišta, Vrbasa, Odžaka, Titela, Malog Iđoša, Sente, Bačke Topole, Kanjiže, Bečeja, Apatina, Sombora kao i Banja Kanjiža, turistička agencija Market tours, organizacija ’’Srbija za mlade’’ i brojni drugi turistički subjekti.

Zanimljiva novina na štandu Turističke organizacije Vojvodine je mini bina, opremljena LED ekranom, namenjena za organizaciju različitih vidova prezentacija čiji raspored se nalazi u nastavku:

 

Četvrtak, 22.02.2018.

13h  Prezentacija grada Kikinde

15h  ’’Stado moje’’- Mošorin

(Mlekara „Amaks“ doo predstavlja brend „Stado moje“ iz Mošorina. Kroz upoznavanje sa mlečnim potencijalima ovog dela Vojvodine, proizvodnim pogonima mlekare, istorijatom i idejom razvoja malih mlekara, organizovana je degustacija mlečnih proizvoda nastalih u podnožju Titelskog brega.)

16h Prezentacija projekta ’’Eko Tamiš’’

Petak, 23.02.2018.

16h Hello Travel Vojvodina i najava promo ture ’’Plavi voz’’

17h  Leto na Tisi – promocija i prezentacija restorana „Alaska priča“ iz Titela. Promocija potencijala reke Tise, različitih aktivnosti i sadržaja koje nudi restoran za organizovane ili pojedinačne posete. Degustacija jela, autentičnih proizvoda i ukusa sa raznovrsnog menija „Alaske priče“.

17.45h ’’Srbija za mlade’’

Subota, 24.02.2018.

13.30h Promocija novog spota Belocrkvanskog karnevala

14h  Manifestacija ’’Apatinske ribarske večeri’’

14.30h Tamburaški sastav ’’Biseri’’ iz Temerina

15.00h ’’Leto u Staroj Pazovi’’

15.15h Promicija smeštajnih kapaciteta u Sremskoj Mitrovici – Hotel Wood, Hotel Srem i  Prenoćište Posejdon.

15.30h  Leto na Tisi – Prezentacija čarde „Rečni Baron“, vikend naselje Dukatar kod Mošorina. Prezentacija čarde i pratećih aktivnosti koje su u ponudi za organizovane i pojedinačne posete.  Organizovana degustacija specijaliteta od rečne ribe

16.30h Prezentacija klastera ’’Deliblatska peščara’’

17.30h Prezentacija opštine Nova Crnja uz mini koncert ’’Đuri jakšiću u čast’’

Nedelja, 25.02.2018.

11h Dečja folkorna grupa Kovin

(Turistička organizacija opštine Kovin predstavlja se kulturno – umetničkim igrama iz Banata i Šumadije koje će odigrati KUD “Aca Obradović“ iz Bavaništa)

Pod sloganom „Odmor te čeka!“ i ove godine predstaviće se najznačajnije turističke agencije, savezi i organizacije, hoteli, turistički centri, vazduhoplovne kompanije, međunarodni tur operatori…

Regionalni i međunarodni karakter Sajma turizma potvrđuje činjenica da sve veći broj izlagača i posetilaca dolazi iz svih delova sveta što ponudu destinacija ove godine čini većom nego ranijih godina.

Jedan od najatraktivnijih segnemata u bogatoj ponudi Sajma turizma tradicionalno su first minut ponude i ekskluzivne sajamske pogodnosti za odmor u letnjoj sezoni.

Zemlja partner ovogodišnjeg Sajma turizma je Grčka, večita inspiracija za putnike i omiljena letnja destinacija za turiste.

Izuzetan multimedijalni prateći program na Sajmu turizma doneće posetiocima nezaboravan sajamski turistički doživljaj. Na atraktivan način biće promovisani brojni festivali, manifestacije i događaji, a prezentacije, promocije i degustacije uz kosmopolitski duh i prisustvo velikog broja nacija, sajam čine podjednako privlačnim za poslovne posetioce ali i najširu publiku.


Označeno sa :
13. 02. 2018.

Kursna lista