TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE UGOSTILA DELEGACIJU GOMELJSKE REGIJE IZ BELORUSIJE

U posetu Pokrajinskoj vladi AP Vojvodine i Novom Sadu, od 13.03.- 15.03.2018. bila je delegacija Belorusije, Gomeljske regije koju čine Privalov Vladimir Aleksandrovič, zamenik predsednika izvršnog komiteta Gomeljske oblasti, Ezerski Denis Vladimirovič, sekretar sekreterijata za sport i turizam izvršnog komiteta Gomeljske oblasti, Zvenigorodskaja Natalija Olegovna, direktor sanatorijuma „Mašinost“ i Kulaženko Jurij Ivanovič, rektor univerziteta „Beloruski univerzitet transporta“.
Cilj ove posete je unapređenje saradnje sa Belorusijom, posebno u ekonomskoj sferi. Prostora ima za saradnju i u drugim oblastima kao što su privlačenje stranih ulagača, poljoprivreda, kultura kao i u oblasti turizma.
Turistička organizacija Vojvodine organizovala je uz pomoć Privredne komore Vojvodine sastanak sa turističkim agencijama gde su predstavnici Gomeljska regije imali priliku da predstave svoju turističku ponudu.U okviru ove posete organizovan je turistički obilazak Novog Sada. Posetili su i sportski objekat SPENS gde su se članovi delegacije sreli sa šefovima nekoliko sportskih klubova (košarka, odbojka, stoni tenis, hokej, rvanje, džudo).

 


Označeno sa :
15. 03. 2018.

Kursna lista