USPEŠAN NASTUP TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U LONDONU

Turistička organizacija Vojvodine nastupila je na „World Travel Market 2017“ u Londonu, sajamskoj manifestaciji B2B karaktera, održanoj od 06.11. do 08.11.2017. Uz podršku Pokrajinske vlade, kao izlagač na štandu Turističke organizacije Srbije, TOV je predstavila kompletnu turističku ponudu Vojvodine.

Predstavnici preko 5.000 destinacija iz celog sveta na ovoj sajamskoj manifestaciji, između kojih i predstavnici naše pokrajine, imali su priliku da se kroz brojne poslovne susrete, predavanja, panele i konferencije informišu o aktuelnim trendovima turizma u svetu, steknu vredne kontakte i dogovore buduću saradnju.

Predstavnici Turističke organizacije Vojvodine uzeli su aktivno učešće u „Ministarskom simpozijumu o investiranju u destinacije“ u organizaciji WTM London, među brojnim ministrima turizma svetskih zemalja, državnim sekretarima, predsednicima hotelskih grupacija i direktorima svetski poznatih kompanija iz oblasti turizma. Teme i zaključci simpozijuma samo su potvrdili da pravac i strategija razvoja turizma Vojvodine koju TOV sprovodi ide u skladu sa svetskim trendovima i aktuelnom potražnjom u turističkoj industriji.

Promotivne aktivnosti Turističke organizacije Vojvodine na ovom sajmu rezultirale su izuzetnim interesovanjem prvenstveno ka vinskom turizmu. Kao rezultat dugogodišnje kampanje TOV-a na ovom tržištu veliki broj turističkih agenata iz oblasti vinskog turizma trenutno u svojoj ponudi ima vojvođanska vina i vinske ture po Vojvodini. Primećeno je veće interesovanje za nautički turizam, krstarenja Dunavom i obilazak sadržaja duž Dunava kao i za obilazak autentičnog tradicionalnog sadržaja kao što su salaši, čarde, dvorci i stara jezgra gradova za šta je Turistička organizacija Vojvodine bila spremna specijalno pripremljenim ponudama u svom izdanju na engleskom jeziku.

Svoje prisustvo na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog karaktera u svetu TOV je iskoristila da svetskoj publici prikaže novi promotivni film o lepotama Vojvodine koji je naišao na izuzetno pozitivne reakcije i kritike.

Interesovanje za nastup i ponudu Vojvodine iskazali su i brojni novinari, televizijske ekipe iz naše zemlje koje su pokrivale nastup Srbije na ovom sajmu, domaći i svetski novinari i blogeri, date su brojne izjave i  dogovorene posete blogera našoj pokrajini.


Označeno sa :
13. 11. 2017.

Kursna lista