USPEŠAN NASTUP VOJVODINE U LONDONU

Turistička organizacija Vojvodine (TOV) nastupila je na World Travel Market 2017 u Londonu, sajamskoj manifestaciji poslovnog karaktera, održanoj od 06.11. do 08.11.2017. Uz podršku Pokrajinske vlade, kao izlagač na štandu Turističke organizacije Srbije, TOV je predstavila kompletnu turističku ponudu Vojvodine.

Predstavnici TOV-a uzeli su aktivno učešće u „Ministarskom simpozijumu o investiranju u destinacije“ u organizaciji Svetske turističke organizacije (UNWTO), među brojnim ministrima turizma svetskih zemalja, državnim sekretarima, predsednicima hotelskih grupacija i direktorima svetski poznatih kompanija iz oblasti turizma. Teme i zaključci simpozijuma samo su potvrdili da pravac i strategija razvoja turizma Vojvodine koju TOV sprovodi ide u skladu sa svetskim trendovima i aktuelnom potražnjom u turističkoj industriji.

Kao deo nastupa na Svetskoj turističkoj berzi u Londonu, predstavnici Turističke organizacije Vojvodine prisustvovali su brojnim sastancima sa predstavnicima različitih kompanija i organizacija iz oblasti turizma iz celog sveta. Jedan od susreta bio je i između direktorice TOV-a dr Nataše Pavlović i direktora protokola Rakuten Travel Service Development Department iz Tokija, gospodina Takahiro Funata, kada je dogovorena saradnja u oblasti specijalizovanog internet oglašavanja. Projekat kompanije Rakuten Travel PATW ima za cilj da objedini svetsku turističku ponudu po specijalnim komercijalnim uslovima u kojima je Turistička organizacija Vojvodine prepoznala šansu za promociju. Shodno slabijem promotivnom kapacitetu naše pokrajine u poređenju sa jačim evropskim i svetskim tržištima i činjenici da posedujemo jednako kvalitetan turistički proizvod i potencijal predstavnici kompanije Rakutan složili su se da deo PATW  mreže koji se odnosi na Vojvodinu bude besplatan u periodu od najmanje godinu dana. Ovakav uspeh u pregovorima stavlja Vojvodinu u jednak položaj u smislu međunarodnog promotivnog kapaciteta sa najrazvijenijim regionima Evrope i sveta.

Promotivne aktivnosti Turističke organizacije Vojvodine na ovom sajmu rezultirale su izuzetnim interesovanjem prvenstveno ka vinskom turizmu, zatim nautičkom turizmu u smislu krstarenja Dunavom i obilaska sadržaja duž Dunava, kao i za obilaske autentičnih tradicionalnih sadržaja kao što su salaši, čarde, dvorci i stara jezgra gradova za šta je Turistička organizacija Vojvodine bila spremna specijalno pripremljenim ponudama u svom izdanju na engleskom jeziku.Svoje prisustvo na jednoj od najznačajnijih manifestacija ovog karaktera u svetu TOV je iskoristila da svetskoj publici prikaže novi promotivni film o lepotama Vojvodine koji je naišao na izuzetno pozitivne reakcije i kritike.


Označeno sa :
01. 12. 2017.

Kursna lista