OBJEKAT UDRUŽENJA „VIDMAR“ – Sremski Karlovci

Adresa: Lipe 1, naselje Veliki Vrhovi, Sremski Karlovci
Telefon: +381 (0)60 30 05 599

Objekat VIDMAR nalazi se u opštini Sremski Karlovci, Lipe 1, naselje Veliki Vrhovi, a na obroncima Fruške Gore, na Partizanskom putu, između Čortanovaca i Iriškog Venca. Udaljen je od Beograda 58 km, a od Novog Sada 18 km i dostupan je tokom cele godine, po svim vremenskim uslovima.

Okružen je zelenilom listopadnog i četinarskog drveća i nalazi se na uzvišici, pa sa njegove terase puca pogled na celu okolinu. Manastiri Krušedol i Velika Remeta udaljeni su oko 2,5 km, što čini boravak posetiocima još sadržajnijim.

Nudimo smeštaj u ekološkom objektu izgrađenom od tvrdog prirodnog materijala (cigla, kamen, drvo). Imamo 5 soba, 4 moderna kupatila, veliki dnevni boravak. Moguć je smeštaj do 15 osoba u isto vreme, a leti ponudu proširujemo kampiralištem za više od 30 šatora na prostoru od 6000 m2. Za goste koji dolaze drugim prevoznim sredstvima, nudimo veliki parking u hladu lipa. Da bismo upotpunili ponudu kampirališta, u sledećoj fazi planiramo izgradnju eksternog sanitarnog čvora sa tuš kabinama, odbojkaškog igrališta i garaže za biciklove od ekoloških materijala u skladu sa okruženjem, čime je zadovoljen princip održivog razvoja, a zadovoljava potrebe naših gostiju.

Naša vizija je da mladima organizujemo aktivan i sadržajan boravak u prirodi, s ciljem da im to postane stil života, navika i potreba, a čuvanje životne sredine opredeljenje. Planiramo da zaposlimo nekoliko mladih ljudi na ogranizacionim aktivnostima i popularisanju Fruške Gore i Srbije kao privlačne turističke destinacije u Evropi.


29. 08. 2014.

Kursna lista