ODRŽAN PRVI GRČKO-SRPSKI TURISTIČKI FORUM U SOLUNU

U Kongresnom centru „Velidis“ u Solunu, u petak 9. novembra 2018. godine održan je Prvi grčko-srpski turistički forum u organizaciji Grčko-srpske komore Severne Grčke, a u saradnji sa Privrednom komorom Vojvodine (PKV). Tokom učešća na forumu Turistička organizacija Vojvodine, prezentovala je celokupnu ponudu Pokrajine i održala niz poslovnih sastanaka.

Prvi grčko-srpski turistički forum namenjen je svima koji su uključeni u sektor turizma i zainteresovani za razvoj i proširenje poslovnih aktivnosti u Republici Srbiji i Republici Grčkoj.

Na Forumu su učestvovali predstavnici PKV, Privredne komore Srbije, Privredne komore Republike Srpske, Turističke organizacije Vojvodine, Novog Sada, Beograda, Niša, Banja Luke i predstavnici Novosadskog sajma, kao i predstavnici smeštajnih kapaciteta iz Vojvodine. Oni su predstavili turističke kapacitete Vojvodine i Srbije kroz održane prezentacije, a potom učestvovali i u bilateralnim razgovorima sa skoro 100 predstavnika grčkih kompanija i poslovnih asocijacija. Svoje proizvode i turističke ponude predstavili su u izložbenom prostoru sajma „Filoksenija“ u Solunu.


Označeno sa :
13. 11. 2018.

Kursna lista