ОДРЖАН ПРВИ ГРЧКО-СРПСКИ ТУРИСТИЧКИ ФОРУМ У СОЛУНУ

У Конгресном центру „Велидис“ у Солуну, у петак 9. новембра 2018. године одржан је Први грчко-српски туристички форум у организацији Грчко-српске коморе Северне Грчке, а у сарадњи са Привредном комором Војводине (ПКВ). Током учешћа на форуму Туристичка организација Војводине, презентовала је целокупну понуду Покрајине и одржала низ пословних састанака.

Први грчко-српски туристички форум намењен је свима који су укључени у сектор туризма и заинтересовани за развој и проширење пословних активности у Републици Србији и Републици Грчкој.

На Форуму су учествовали представници ПКВ, Привредне коморе Србије, Привредне коморе Републике Српске, Туристичке организације Војводине, Новог Сада, Београда, Ниша, Бања Луке и представници Новосадског сајма, као и представници смештајних капацитета из Војводине. Они су представили туристичке капацитете Војводине и Србије кроз одржане презентације, а потом учествовали и у билатералним разговорима са скоро 100 представника грчких компанија и пословних асоцијација. Своје производе и туристичке понуде представили су у изложбеном простору сајма „Филоксенија“ у Солуну.


Означено са :
13. 11. 2018.

Курсна листа