POZIV ZA UČEŠĆE NA 7.ETNO SAJMU U KOVAČICI

Etno-sajam će se održati u nedelju 6. oktobra u Kovačici od 13 časova u dvorištu Mesne zajednica Kovačica u Kovačici (Masarikova 69, kod Galerije naivne umetnosti).

Etno-sajam u organizaciji Udruženja žena Kovačica se održava od 2007. godine, iako su žene i do tada organizovale izložbu rukotvorina, na koju su pozivale udruženja iz opštine Kovačica. Godine 2011. je na etno-sajmu učestvovalo 30, prošle 2012.godine već 50 izlagača i čak 250 učesnika sveukupno, što pokazuje vrednost i značaj ove manifestacije.

Pravo da učestvuju imaju sva seoska ženska udruženja iz Vojvodine, udruženja koja se bave čuvanjem i promocijom tradicije, udruženja i pojedinci koji na kreativan način proizvode nešto novo sopstvenim rukama-rukotvorine. Krenuli smo od sebe i onoga što bismo mi želeli da pokažemo drugima. Ovaj etno-sajam nije samo izložba, prodajnog je karaktera i prilika da razni ljudi pokažu svoje umeće i razmene iskustva sa drugima.

Kovačica je poznata kao centar naivne umetnosti i tradicionalno je posećuje dosta gostiju tokom prvog vikenda oktobra. Ako izaberete da posetite Kovačicu u ovo vreme, nećete pogrešiti.

prijava na etno-sajam 2013

Prijaviti se možete putem maila: zenskyspolok@gmail.com

porukom preko FB-a:www.facebook.com/zenskyspolok.kovacica,

faksom na: 013/661-455,

na mobilni telefon predsednice udruženja Zuzane Jonaš: 063/876-28-75


Označeno sa :
22. 08. 2013.

Kursna lista