PRENOĆIŠTE „LODGE IN“ – Sombor

Adresa: Trg Republike 1, Sombor
Telefon: +381 (0)60 159 35 70

U srcu Sombora moderna oaza gostoljubivosti. Prenoćište Lodž In nalazi se u samom centru grada. Najznačajnije znamenitosti Sombora udaljene su svega nekoliko minuta hoda. Lodž In je potpuno klimatizovan i pokriven besplatnim bežičnim internetom, u sobama i aperitiv baru. U osveženom i osavremenjenom ambijentu posebno se izdvaja prelep pogled na grad Sombor.

Sobe u Lodž In-u klimatizovane. Svim gostima je omogućen besplatan Wi-Fi. Nameštaj je moderan i udoban, a svaka soba ima savremeno opremljena kupatila. U apartmanima je na raspolaganju i mini-bar, uključen u cenu, bez dodatnih troškova

Prenoćište Lodž In nudi raznovrsne usluge za svoje goste. U standardnu ponudu uključen je besplatan parking, za vozila i bicikliste, koji u svako doba mogu zatražiti servis. Lodž In obezbeđuje popust za goste koji se odluče da u Somboru provedu vikend ili produženi vikend. Posebne pogodnosti omogućujemo poslovnim ljudima i biciklistima. Spremni smo da Vam organizujemo posete, muzejima i galerijama, izlete, ali i nezaboravnu vožnju fijakerom. Lodž In – razlog da ponovo dođete u Sombor.


10. 06. 2014.

Kursna lista