HOTEL „GRAND“ – Inđija

Adresa: Vojvode Stepe 1, Inđija
Telefon: +381 (0)22 560 533, +381 (0)22 551 552

Smešten u strogom centru Inđije hotel „Grand“ predstavlja idealno mesto za poslovnog čoveka kome je prvenstveno stalo do toga da svoje slobodno vreme što praktičnije iskoristi. Ovaj objekat namenjen je takođe i svim onim turistima koji su na proputovanju, jer predstavlja veoma prijatno odmorište sa bogatom ponudom.Hotel je otvoren 365 dana u godini i svojom dugom ugostiteljskom praksom pruža gostima jednako kvalitetnu uslugu tokom cele godine (nezavisno od sezone). Hotel raspolaže sa 42 ležaja u 12 jednokrevetnih, 12 dvokrevetnih soba i u dva apartmana.

Objekat poseduje i restoran za više od 100 osoba. Ova sala je potpuno klimatizovana tako da je nezavisno od godišnjeg doba veoma prijatan boravak u njoj.  U okviru hotela nalazi se i velika sala površine 400 m2, koja se može koristiti kongrese seminare i slične manifestacije, sa tim da se ovaj prostor može izdavati za organizaciju svadbi i sličnih manifestacija.
Ono čime se Grand svakako ponosi jeste i kuhinja koju sačinjava meni sačinjen od različitih specijaliteta iz domaće kuhinje, ali i onih drugih nacionalnih kuhinja koje su čuvene po interesantnoj gastronomskoj ponudi.

 


16. 12. 2012.

Kursna lista