Собе и домаћинства

ДОМАЋИНСТВО „ЈАСМИНА ГУЦИЈАН“ – Зрењанин

Собе за изнајмљивање собе: 1/4, 1/3 заједничко коришћење купатила кухињски део Информације у Туристичко информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон:…

ДОМАЋИНСТВО „ЈЕЛА ТРИФКОВИЋ“ – Зрењанин

Собе за изнајмљивање собе: 2/2 заједничко коришћење купатила Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381 (0)23 581 890,…

ДОМАЋИНСТВО „ЈЕЛЕНА МАКСИМОВИЋ“ – Зрењанин

Собе за изнајмљивање собе: 3/1 заједничко коришћење купатила могућност употребе кухиње ТВ у једној соби Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева…

ДОМАЋИНСТВО „МЕВЛА ПОЊИЦАН“ – Бело Блато

Собе за изнајмљивање собе: 1/1, 3/2 два купатила Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381 (0)23 581 890,…

ДОМАЋИНСТВО „МИКА ДАНГУБИЋ“ – Зрењанин

Стан за одмор собе: 1/2 дневни боравак кухиња ТВ купатило Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381 (0)23…

ДОМАЋИНСТВО „МИЛАН ГАВРИЛОВИЋ“ – Зрењанин

Стан за одмор собе: 2/2 купатило кухиња са трпезаријом Информације у Туристичко информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381 (0)23…

ДОМАЋИНСТВО „МИЛЕНА ПРОТИЋ“ – Зрењанин

Кућа за одмор собе: 1/1Ф, 1/1, 1/2 купатило простор за боравак са трпезаријом одвојен кухињаски део ТВ клима гаража за…

ДОМАЋИНСТВО „МИЛИЦА БОШЊАКОВ“ – Зрењанин

Собе за изнајмљивање собе: 2/2 заједничко коришћење купатила дневни боравак ТВ Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381…

ДОМАЋИНСТВО „МИРЈАНА ФРЕНЦ“ – Зрењанин

Стан за одмор собе: 2/2 купатило кухиња трпезарија Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381 (0)23 581 890,…

ДОМАЋИНСТВО „НИКОЛА МИШКЕЉИН“ – Меленци

Собе за изнајмљивање собе: 4/2 2 купатила кухиња дневни боравак Информације у Туристичко-информативном центру Суботићева 1, Зрењанин Телефон: +381 (0)23…

ставки

Курсна листа