SPORT I REKREACIJA – Odžaci

Naselje Odžaci raspolaže brojnim sportskim terenima koji se nalaze u okviru dva sportska objekta: Sportsko-poslovni centar „Odžaci“ i Sportsko-rekreativni centar „Šumice“.

Sportsko poslovni centar „Odžaci“ lociran je u najužem gradskom jezgru i za kratko vreme postao je glavno središte kulturno-zabavnog i sportskog života opštine. Ovde se nalaze: hala sa borilištem i tribinama, streljana, teretana, a brojni klubovi kao što su karate klub, rukometni i košarkaški klub ovde održavaju svoje treninge.

Sa leve strane puta Odžaci-Srpski Miletić-Sombor nalazi se Sportsko–rekreativni centar „Šumice“.  U okviru centra nalaze se sportski tereni za: košarku, odbojku, mali fudbal, rukomet i mini pič. Tereni su pogodni za održavanje treninga i sportskih takmičenja.
U neposrednoj blizini sportskih terena nalazi se i olimpijski bazen dužine 50m, širine 25 m i dubine 2,10 m koji je u toku letnje sezone otvoren za građane i posetioce opštine Odžaci. Preko leta na bazenu se održavaju brojna sportska i kulturna dešavanja.


Označeno sa : ,,
23. 11. 2012.

Kursna lista