STO FELA RAKIJE JUGOSLAVIJE – Bački Monoštor

Datum održavanja: Novembar
Tip: Gastronomske manifestacije
Lokacija: Dom kulture u Bačkom Monoštoru.
Organizator: UG „Podrunav“, Bački Monoštor
Telefon: +381 (0)63 893 81 28

I ove godine, povodom 29-og novembra, čuvenog „Dana republike“, Udruženje građana za razvoje eko-ruralnog turizma „Podunav“ i Mesna zajednica Bački Monoštor, organizuju Rakijadu – „Sto Fela Rakije Jugoslavije“.
Uz predstavljanje domaćih rakija proizvođača iz Monoštora, Sombora, Apatina i okoline, za izlagače i posetioce pripremljen je i prigodan program. SFRJ Rakijadu će tako uveličati hor “Musica Viva” sa pesmama koje su obeležile jednu epohu.
Svi koji su zainteresovani da predstave Svoju Felu Rakije Jugoslavije, mogu da se prijave organizatorima do 23. novembra. „Stručni Centralni komitet“ će oceniti najbolju felu i njenog tvorca prigodno nagraditi, a svi posetioci su pozvani da se na manifestaciji pojave i sa prigodnim obeležjima: titovke, crvene pioirske marame, značke, zastave…
Stoga, dođite da probate barem nekolicinu od Sto fela, da zajedno slušamo hitove stare Jugoslavije, konzumirajući esenciju bratstva i jedinstva. Manifestacija počinje u 17h, a održaće se u Domu Kulture (Bački Monoštor, Ivana Gorana Kovačića 34).

Telefon za kontakt i sve informacije: 0638938128

sfrj-rakijada-2016


Označeno sa :
16. 11. 2016.

Kursna lista