DODELJENE NAGRADE PRIVREDNE KOMORE VOJVODINE

U hotelu „Prezident“ u Novom Sadu su juče, 28. februara, dodeljene plakete i priznanja za unapređenje i podsticanje kvaliteta usluga u ugostiteljskoj i turističkoj delatnosti u 2016. godini, koje dodeljuje Privredna komora Vojvodine.

Svečanosti su prisustvovali potpredsednik Pokrajinske vlade, Đorđe Milićević, potpredsednik Pokrajinske vlade i pokrajinski sekretar za privredu i turizam, Ivan Đoković, i presednik Privredne komore Vojvodine, Boško Vučurević, koji su istakli značaj turizma kao privredne delatnosti u koju će se u narednim godinama sve više ulagati.

Navedena priznanja se tradicionalno dodeljuju od strane Privredne komore Vojvodine, već 25 godina, a primarni cilj je razvoj privrede i turizma. Ove nagrade su vid podrške i podstreka svima onima koji svojim radom pospešuju kvalitet usluga čime postaju najbolji među najboljima – istakao je predsednik Privredne komore Vojvodine.

O tome da nagrade odu najboljima pobrinula se tročlana komisija u sastavu: Renata Damjanov, predsednica komisije i menadžer hotela „Master“ iz Novog Sada, Radenko Pavlović, vlasnik turističke agencije „Autoturist“ iz Novog Sada i Sandra Medić, samostalni stručni saradnik u Turističkoj organizaciji Vojvodine.

Nakon višemesečnog obilaska prijavljenih objekata sa prostora Vojvodine, članovi komisije dodelili su sledeća priznanja: „Kapije uspeha“ kao najviše priznanje za kvalitet usluga za 2016. godinu u svojim kategorijama dobili su: Etno naselje i etno hotel „Vrdnička kula“ (Banja Vrdnik), hotel „Premijer prezident“ (Sremski Karlovci), VinarijaDeurić“ (Mala Remeta), Salaš Đorđević (Šupljik).

Dobitnici plaketa za kvalitet usluga su: Restoran CFK (Vrbas), Etno kuća „Tošina kuća“ (Jarak), Salaš Tatić (Turija), „Art kafe“ (Kanjiža), porodični podrum vina „Selekta“ (Gudurica) i porodična vinarijaVinik“ (Vršac).


Označeno sa :
01. 03. 2017.

Kursna lista