TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA 87. INTERNACIONALNOM SAJMU U IZMIRU

Na ovogodišnjem Internacionalnom sajmu turizma u Izmiru „87th Izmir International Fair 2018“, na kom je Srbija zemlja partner, Turistička organizacija Vojvodine je na zajedničkom štandu NTO Srbije predstavila i promovisala turističku ponudu Vojvodine.

Turistička organizacija Vojvodine tokom ove manifestacije je promovisala Vojvodinu kao turističku destinaciju, koja nudi mnoštvo sadržaja, od gradskih odmora, prirodnih lepota, kulturno istorijskog nasleđa, gastronomije, autentičnih salaša i čardi i banjskih centara.

Sajam je svečano otvoren nastupom folklornog ansambla „Kolo“, a otvaranju su prisustvovali visoki zvaničnici Srbije i Turske. Predstavnici Turističke organizacije Vojvodine i Turističkom oprganizacijom Srbije, ugostili su na štandu Počasnog konzula Srbije u Turskoj Metina Akduraka i razgovarali o daljoj saradnji u oblasti turizma i približavanju turističke ponude Vojvodine turskom tržištu.

Nastup na Internacionalnom sajmu u Izmiru organizovalo je Ministarstvo trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije.

 


Označeno sa :
12. 09. 2018.

Kursna lista