TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE NA SAJMU TURIZMA U NIŠU

Turistička organizacija Vojvodine nastupa na 20.Međunarodnom sajmu turizma i aktivnog odmora koji se u periodu od 18-20.aprila održava u hali ’’Čair’’ u Nišu.
Prošlogodišnji sajam zabeležio je rekordan broj od preko 130 izlagača iz Srbije, Bosne i Hercegovine, Crne Gore, Bugarske, Mađarske i Grčke među kojima su bile turističke agencije, turoperateri, turističke organizacije gradova i opština, hotelijeri, predstavnici banjskog i zdravstvenog turizma, predstavnici sportsko-rekreativnog turizma i aktivnog odmora, organizatori manifestacija kao i udruženja samostalnih zanatlija suvenira.
Pored aktivnog odmora kao jedne od tema sajma, akcenat će biti i na gastronomskoj i vinskoj ponudi, što se pre svega odnosi na prezentaciju i degustaciju karakteristične lokalne kuhinje izlagača.
U pratećem programu sajma biće održane tematska konferencija ’’O primeni novih izmena Zakona u turizmu’’, razgovor o novim modelima promocije kulturnog nasleđa, kao i prezentacija posebnih programa. Prateći program biće održan u konferencijskoj sali i na centralnoj bini u okviru sajma.
Turistička organizacija Vojvodine predstaviće na samostalnom izložbenom štandu objedinjenu turističku ponudu Vojvodine a kao suizlagači svoju ponudu prezentovaće turističke organizacije iz Novog Sada, Inđije, Novog Bečeja, Vrbasa, Zrenjanina, Bačke Palanke, Plandišta, Bača, Žablja, Subotice, Vršca, Kovina, Bele Crkve, kao i Banja Kanjiža i Novosadski sajam.


Označeno sa :
01. 04. 2019.

Kursna lista