TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE PREDSTAVILA SVOJU TURISTIČKU PONUDU NA SAJMU U SOFIJI

Turistička organizacija Vojvodine predstavila je svoju turističku ponudu na međunarodnom sajmu turizma HOLIDAY & SPA EXPO2019. koji se održao u periodu od 14.-16.februara u Sofiji.

Na zajedničkom štandu, pod okriljem Turističke organizacije Srbije, svoju ponudu predstavile su i Turistička organizacija Beograda, Vlasotince,Niša, Zlatibora, Soko Banje, Babušnica, Novi Bečej, Čačak, Kragujevac, Bela Palanka, Pirot, Leskovac, Požarevac, Kruševac, Vranje, Kraljevo, Knjaževac, Sportsko turistički centar Dimitrovgrad. Kao i privrednici TA Spa travel, Hotel Slavija, Hotel Petrus, Hotel Zepter, Atera apartmani Beograd, TA Balkan holidays, Hotel Bosphorus, Belgrade siti hotel & Omnitus, Specijalna bolnica Čigota, Prolom banja, Lukovska banja.

Agencijama i posetiocima prezentovana je ponuda aktivnog, kulturnog, vinskog, gastronomskog i etno  turizma Vojvodine kao i katalog turističkih putovanja po Vojvodini sa mogućnošću organizovanja dvodnevnih i trodnevnih tura pogodnih za turiste iz Bugarske koji dolaze da posete Beograd i druge delove naše zemlje. Najveće interesovanje privukla je brošura Duhovno blago Vojvodine, gde su obuhvaćeni manastiri i verski objekti.


Označeno sa :
18. 02. 2019.

Kursna lista