TURISTIČKA ORGANIZACIJA VOJVODINE U SARADNJI SA TURISTIČKOM PRIVREDOM NA PROMOCIJI POKRAJINE U TEL AVIVU, IZRAEL

Kruna promotivnih aktivnosti Turističke organizacije Vojvodine je organizacija promocije Vojvodine u Tel Avivu u Izraelu. Nakon brojnih I uspešnih “Dana Vojvodine” u regionu, predstavnicima medija, turističkih operatera I agencija, zajedno sa turističkom privredom, na centralnom događaju u hotelu Hilton u Tel Avivu predstavljena je lepota I šarm panonske ravnice. Projekat promocije Vojvodine podržan je od strane Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija Republike Srbije, a na događaju je prisustvovao I predsednik Pokrajinske vlade gospodin Igor Mirović uz pratnju delegacije Pokrajinske vlade i nj.e. Milutin Stojanović, ambasador Republike Srbije u Izraelu.

Predstavnicima medija i turoperatora osim Direktorke Turističke organizacije Vojvodine , gospođe Nataše Pavlović obratili su se i predstavnici vojvođanske turističke privrede iz hotela Prezident, turističke agencije Planet Air i fondacija „OPENS 2019“.

Akcenat je bio na city break  destinacijama, aktivnom odmoru i turizmu specifičnih interesa, kao i bogatom kulturnom nasleđu Vojvodine.

AP Vojvodina poslednjih godina beleži porast turista iz Izraela. U poslednjih pet godina broj dolazaka turista iz Izraela se povećao za čak 240%, dok je broj noćenja povećan za 215%.  Posetioci iz ove destinacije, najviše posećuju Novi Sad i Suboticu, upravo iz razloga što se u ovim gradovima nalaze sinagoge, koje su  simboli  jevrejske kulture i duhovnosti.


Označeno sa :
17. 12. 2018.

Kursna lista