ТУРИСТИЧКА ОРГАНИЗАЦИЈА ВОЈВОДИНЕ УЧЕСТВОВАЛА НА САЈМУ ОМЛАДИНСКОГ ТУРИЗМА „YOUTH FAIR“

Туристичка организација Војводине је наступила на сајму омладинског туризма – Опенс Yоутх фаир који је одржан у Новом Саду, на Тргу Слободе и Католичкој порти 02. и 03. јула 2019. године.
На штанду Туристичке организације Војводине своје учешће на овом сајму узела је и Туристичка организација Жабља. Своје штандове имали су и Туристичка организација Новог Сада, Туристичка организација Србије, Туристичка организација Темишвара, Туристичка организација Републике Српске.
Сајам Yоутх фаир је значајна манифестација јер привлачи младе из региона и целог света и представља увод у Еџит фестивал који се и ове године одржава на Петроварадинској тврђави.
Посетиоци сајма су имали прилику да се информишу о многобројним омладинским дестинацијама, фестивалима а и да учествују у наградним играма. На одржавању добре атмосфере на Тргу Слободе и у Католичкој порти побринули су се музички бендови са својим наступима.
На штанду Туристичке организације Војводине показано је највеће интересовање за: активан одмор у Војводини, многобројна купалишта, кампови, бициклистичке стазе у Војводини такође су били предмет инресовања посетилаца као и викенд одмори.


Означено са :
04. 07. 2019.

Курсна листа