TURISTIČKA PONUDA VOJVODINE PREDSTAVLJENA NA WORLD TRAVEL MARKET-u 2018 U LONDONU

U periodu od 05-07. 11.  2018. godine, Turistička organizacija Vojvodine je u okviru štanda Turističke organizacije Srbije učestvovala na World Travel Market-u 2018, u Londonu. Tokom učešća na sajmu Turistička organizacija Vojvodine, je prezentovala celokupnu ponudu Pokrajine i održala niz poslovnih sastanaka. Na štandu Turističke organizacije Srbije, ponudu su takođe izložili Turistička organizacija Beograda, Turistička organizacija Novog Sada, Air Serbia, kao i mnogobrojni hoteli i turističke agencije.

World Travel Market je okupio izlagače iz oblasti turizma iz 182 zemalje sveta. Učesnici su imali priliku da razmene iskustva i zaključe ugovore sa mnogobrojnim predstavnicima turističkih agencija, tur- operatera, hotelskih lanaca. Takođe su održana predavanja iz oblasti turizma, mnogobrojne prezentacije lokalnih kultura iz različitih zemalja sveta.

Predstavnici mnogih zemalja, izrazili su interesovanje, za  Vojvodinu, kao veoma interesantu turističku destinaciju, naročito sa aspekta multikulturalnosti.

 


Označeno sa :
09. 11. 2018.

Kursna lista