USPEŠAN NASTUP TURISTIČKE ORGANIZACIJE VOJVODINE NA SAJMU U KRAGUJEVCU

Međunarodni sajam turizma i seoskog turizma, deseti po redu, održan je na Šumadija sajmu, u periodu od 23 – 25.novembra 2018.godine

Na ovogodišnjem sajmu predstavilo se više od 100 nacionalnih, regionalnih i lokalnih turističkih organizacija iz Srbije, Crne Gore, Bosne i Hercegovine i Grčke, banjska lečilišta, smeštajni i ugostiteljski objekti, turistički centri, osiguravajuće kuće, seoska domaćinstva i vinarije.

Posetioci su bili u prilici da se, na jednom mestu, upoznaju sa novom turističkom ponudom aranžmanima za novogodišnje i božićne praznike, zimovanja, a bili su obezbeđeni i sajamski popusti.

Turistička organizacija Vojvodine je zajedno sa partnerima, predstavnicima turističkih organizacija iz Subotice, Vršca, Bačke Palanke, Žablja, Bele Crkve, Kovačice, Pančeva, Temerina, Kovina, Zrenjanina, Plandišta, Novog Bečeja kao i klaster “Deliblatska peščara“, predstavila je celokupnu turističku ponudu Vojvodine a posebnu pažnju izazvala je prezentacija manifestacije “Manić – Tisa 63“, koja obuhvata zimski ribolov uz tradicionalni vojvođanski svinjokolj i takmičenje u nadevanju kobasica i koju je priredila Turistička organizacija Novog Bečeja, poslednjeg dana sajma.

Deseti jubilarni Sajam turizma i seoskog turizma i ove godine su organiziovale Gradska turistička organizacija „Kragujevac“ i „Šumadija sajam“, pod pokroviteljstvom Ministarstva trgovine, turizma i telekomunikacija i grada Kragujevca.

U ime Vlade Republike Srbije i resornog ministarstva, sajam je svečano otvorila Vera Božić Trefalt, pomoćnica ministra trgovine, turizma i telekomunikacija.


Označeno sa :
27. 11. 2018.

Kursna lista