Veb sajt sa elektronskom bazom podataka Identis projekta

Датум одржавања:

Dana 20.02.2018. godine, postavljan je veb sajt sa elektronskom bazom podataka www.identisonline.com u sklopu Identis projektom koji realizuju Turistička organizacija Vojvodine, zajedno sa Čongrad županijom. Veb sajt ima za cilj da ponudi posetiocima mogućnost pretrage turističkih entiteta u Republici Srbiji i Mađarskoj u jedanaest opština Potisja i to po kategorijama: Kulturna dobra, Prirodna dobra, Muzeji, Galerije, Manifestacije, Smeštajni objekti, Ugostiteljski objekti, Lovačka društva, Privredni subjekti.

Veb sajt treba da na brz i lak način predstavi posetiocima turističku ponudu putem prikaza entiteta na geografskoj mapi kako bi posetioci lako mogli da planiraju posete ka više obližnjih turističkih lokacija. Lokacije su predstavljene pratećim tekstovima, fotografijama, video materijalima, radnim vremenom, vrstama usluga i kontakt podacima.

Nadamo se da će se elektronska baza podataka na veb sajtu www.identisonline.com uvećavati tokom vremena i predstavljati koristan alat kako posetiocima sajta, odnosno turistima, tako i ponuđačima turističkih usluga u regionu Potisja.

 


Означено са :
20. 02. 2019.

Курсна листа