VINARIJA „DEURIĆ“ – Mala Remeta

Adresa: Ekonomija "Salaš", Mala Remeta
Telefon: +381 (0)22 468 580, +381 (0)63 595 679 (Gordana Čučković)

Opredeljeni da proizvodimo najkvalitetnije grožđe, što su nam analiza zemljišta, odabir vrhunskih sorti i kvalitetnog i sertifikovanog sadnog materijala i omogućili, 2012 godine počeli smo sa proizvodnjom našeg vina, a u septembru 2013 godine otvaramo i našu Vinsku kuću, koja u svom sastavu ima vinariju, podrume, degustacione sale, restoran i 4 sobe za smeštaj gostiju koji požele da se u našem okruženju zadrže malo duže.

Dođite na naše imanje nadomak srednjevekovnog manastira Mala Remeta i uživajte u blagorodnosti zemlje, blagodatnoj vodi, čistom vazduhu i blagotvornoj klimi.

Sa radošću Vam nudimo:

– Obilazak voćnjaka i vinograda smeštenih uz Nacionalni park „Fruška gora“, druženje i užinu sa pudarom. Doživite nove voćnjake i vinograde.
– Obilazak vinarije i degustaciju vina i sremačkih specijaliteta. Osetite darove Srema i Fruške gore
– Organizovanje poslovnih skupova za jačanje kolektivnog duha i oslobađanje od individualnog stresa u namenski opremljenom prostoru
– Šetnju stazama zdravlja kroz stoletne lipove šume u nacionalnom parku, odlazak do manastira Jazak (udaljenog 8km)
– Da na trgu kod fontane aktivno učestvujete u domaćim poslovima i bitnim događajima našeg domaćinstva: nafestivalu jabuke i vina, berbi jabuka, berbi grožđa i pravljenju vina, pečenju rakije…

Posebno nudimo:
– Dobro vino i sporo uživanje, sa mogućnošću korišćenja četiri moderno opremljena apartmana

ŽIVIMO SADA!


01. 10. 2014.

Kursna lista