VRŠAC NAGRAĐEN NA 11. IZLOŽBI SUVENIRA I TURISTIČKIH PUBLIKACIJA U LESKOVCU

11. izložba suvenira i turističkih publikacija održana je u holu Leskovačkog kulturnog centra 15. novembra 2011. godine. Puno izlagača Turističkih organizacija iz cele zemlje, ali i izlagača iz Hrvatske, Republike Srpske, Makedonije i Bugraske, učinili su da se okupe turistički poslenici, a imala je i međunarodni karakter.
Direktor TOL Nebojša Kocić rekao je da je reč o svojevrsnom prazniku lepote.
Nakon trodnevnog žiriranja, petočlani žiri, sastavljen od eminentnih leskovačkih likovnih i književnih umetnika i predstavnika Turističke organizacije grada Leskovca je dodelio nagrade.
U kategoriji Turističke publikacije sa preko 50 strana
– Treća nagrada pripala je TO Novi Bečej („Graditeljstvo – nasleđe Novog Mileševa“)
– Druga nagrada pripala je TO Vršac (za bogatstvo informacija i fotografija u publikaciji „Grad vetra i vina“)
– Prva nagrada dodeljuje se Organizaciji za turizam, kulturu i sport Sokobanja (za kvalitetno osmišljen album umetničkih fotografija u publikaciji „Sokobanja u slikama“.

Utiske o publikacijama, iskustva i ideje turistički radnici razmenili su na otvaranju Izložbe, a nagrade pobednicima su uručene na svečanoj ceremoniji u hotelu Vlasina.
Priliku da kroz izdavaštvo, odnosno izradu publikacija,( u 11 kategorija ) prikaže i afirmiše svoju delatnost ove godine iskoristilo je više od 40 turističkih organizacija iz Srbije.

 

 


Označeno sa :
19. 11. 2018.

Kursna lista