ВРШАЦ НАГРАЂЕН НА 11. ИЗЛОЖБИ СУВЕНИРА И ТУРИСТИЧКИХ ПУБЛИКАЦИЈА У ЛЕСКОВЦУ

11. изложба сувенира и туристичких публикација одржана је у холу Лесковачког културног центра 15. новембра 2011. године. Пуно излагача Туристичких организација из целе земље, али и излагача из Хрватске, Републике Српске, Македоније и Буграске, учинили су да се окупе туристички посленици, а имала је и међународни карактер.
Директор ТОЛ Небојша Коцић рекао је да је реч о својеврсном празнику лепоте.
Након тродневног жирирања, петочлани жири, састављен од еминентних лесковачких ликовних и књижевних уметника и представника Туристичке организације града Лесковца је доделио награде.
У категорији Туристичке публикације са преко 50 страна
– Трећа награда припала је ТО Нови Бечеј („Градитељство – наслеђе Новог Милешева“)
– Друга награда припала је ТО Вршац (за богатство информација и фотографија у публикацији „Град ветра и вина“)
– Прва награда додељује се Организацији за туризам, културу и спорт Сокобања (за квалитетно осмишљен албум уметничких фотографија у публикацији „Сокобања у сликама“.

Утиске о публикацијама, искуства и идеје туристички радници разменили су на отварању Изложбе, а награде победницима су уручене на свечаној церемонији у хотелу Власина.
Прилику да кроз издаваштво, односно израду публикација,( у 11 категорија ) прикаже и афирмише своју делатност ове године искористило је више од 40 туристичких организација из Србије.

 

 


Означено са :
19. 11. 2018.

Курсна листа