HOTEL „VILLA BREG“ – Vršac

Adresa: Goranska bb, Vršac
Telefon: +381 (0)13 831 000, fax: +381 (0)13 831 007

Hotel poseduje 4 apartmana i 44 sobe sa francuskim ležajem ili dva odvojena ležaja. Većina soba ima pogled na krovove i zvonike grada i nepreglednu banatsku ravnicu, dok 8 soba poseduje izlaz na privatne, zaklonjene vrtove sa kojih se, takođe, pruža izuzetan pogled.

Restoran Eol, restoran internacionalne i domaće kuhinje, raspolaže sa 150 mesta u zatvorenom prostoru i sa 50 mesta na delimično pokrivenoj terasi sa vrtom, s koje se pruža zadivljujući pogled na banatsku ravnicu i grad Vršac. Poseban deo restorana je „Zimska bašta“ topli zastakljeni kutak, koji se nalazi u sklopu restoranske terase, i sa svojih četrdesetak mesta predstavlja odličan izbor tokom hladnih zimskih dana.

Hotel „Villa Breg“ je pravo mesto za održavanje seminara, kongresa i poslovnih sastanaka. Velika kongresna sala, kapaciteta 140 mesta, opremljena je vrhunskom, prezentacionom video tehnikom (projektorima i plazma ekranima), kao i opremom za simultano prevođenje.

Višenamenska banket sala, kapaciteta do 70 mesta, prigodna je za organizovanje svih vrsta proslava i koktela, a po potrebi se pretvara u salu za svečanu večeru do 40 mesta.

Dve dodatne sale za sastanak, kapaciteta 12 odnosno 40 mesta, takođe poseduju vrhunsku tehničku opremljenost. Ono što hotel „Villa Breg“ izdvaja od ostalih kongresnih hotela, je jedinstven položaj. Hotel je smešten u prelepom ambijentu Vršačkih planina, daleko od gradske vreve, prilagođen potrebama poslovnih turista.


14. 12. 2012.

Kursna lista